2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis

MARGOS PIEVOS 2013

Kasmetinis tarptautinis šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalis “Margos pievos“ kviečia visus muzikos ir aktyvaus poilsio gerbėjus.

Laikas: 2013 m. liepos 26-28 d. 
Vieta:  Lietuvių liaudies buities muziejus.
Festivalis suteiks nuostabią galimybę visiems atvykusiems susipažinti su XVIII a. – XX a. pirmos pusės Lietuvos valstiečių bei miestiečių gyvenimu. Festivalio metu bus galima pasiklausyti šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos iš Lietuvos ir užsienio.

Pagrindinis festivalio “Margos pievos” tikslas – suteikti galimybę lankytojams iš visos Lietuvos ir užsienio susipažinti su lietuvių senuoju folkloru ir šiuolaikiniu folkloru bei alternatyviąja muzika iš Lietuvos ir užsienio.

Apsilankymas festivalyje – tai puiki galimybė turiningai praleisti savaitgalį gamtoje kartu su šeima ar draugais, pasiklausyti šimtmečius gyvuojančių liaudies melodijų ir alternatyvios muzikos unikaliame Lietuvos kampelyje…

Festivalis “Margos pievos” skirtas įvairaus amžiaus žmonėms, besidomintiems lietuviška muzika, tradicijomis ir mėgstantiems keliauti. Čia nuo kasdienybės pabėgs bei pailsės įvairaus amžiaus ir pomėgių klausytojas.

Bilietai: suaugusiam 60 Lt (3 dienom); bilietas šeimai 110 Lt (3 dienom)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą