2013 m. gegužės 2 d., ketvirtadienis

SŪPYNĖS 2013


Džiugi naujiena nekantriai laukiantiems ir labiausiai pasiilgusiems! Aštuntos „Sūpynės“ šiemet miško paklodėmis nuaidės birželio 21-24 dienomis.

Scenos „Daugiau“, „Mažiau“, „Žemiau“ ir „Aukščiau“ bei krūva šviežiausių, geriausių, mylimiausių – trumpai tariant, kaip visad, bus visko, tik geriau. Nepalikite visko paskutinei dienai ir pasirūpinkite bilietu jau dabar. Toliau prireiks tik purškalėlio nuo uodų, nekiauros palapinės, poros guminių batų ir saujelės grynųjų.
Vieta - Renginio vieta skelbiama prieš mėnesį, / Pradžia - 20:00 / Trukmė - 2 d. 22 val. 
Bilietų kaina 84,00 Lt
 



IMTI, NES GALI PRIREIKTI:
Gerą nuotaiką, bilietą, palapinę su kuoliukais ir stiebais, miegmaišį arba pledą, kilimėlį, mobilųjį telefoną, žiebtuvėlį, degtukus, žibintuvėlį, rankšluostį, hamaką, apsaugos nuo vabzdžių, saulės ir lietaus priemones, būtiniausius vaistus ar kitas sveikatą gerinančias priemones, kontraceptikus, šiltus, patogius ir praktiškus drabužius, guminius batus, maudymosi aprangą/įrangą, ausų kištukus (jeigu jautriai miegi), kamuolius, badmintono raketes, skraidančias lėkštes ir kitokius laisvalaikio žaislus, grynųjų lietuviškų pinigų, kraudamas daiktus turėk omeny – kuo mažiau, tuo geriau!

NEIMTI, NES KONFISKUOSIME:
Blogos nuotaikos ir/ar agresyvaus nusiteikimo, bet kokios rūšies ginklų, stiklinių butelių, sprogmenų ir/ar sprogstamųjų medžiagų, narkotikų, didelio kiekio alkoholio (vienam žmogui leidžiama atsivežti 0,5 l stipraus gėrimo arba 0.7 l vyno, arba ne daugiau kaip 1 l alaus/sidro ne stiklinėje taroje).

SŪPYNĖS 2012 akimirkos


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą